Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

19 Apr 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 4

Assalamualaikum..

google image
Sambungan dari episod lepas rasanya episod kali ni lagi kelakar dan mencuit hati kot (aku agak je). Part Firash aka Chad dan Syaf jatuh tergolek dalam part lepas aritu kekekeke, betul-betul hebat. Aku tengok dan "mak aiii" spontan yang keluar dari mulut. (kalau ikutkan dalam novel takde pun adegan jatuh ni tau sebab dalam novel si hensem chad  berjaya memaut Syaf dari terjatuh) :)

Ahha, episod kali ni sepertinya mereka berdua bakal terkantoi dengan teman masing-masing bila keduanya keluar bersama untuk membeli barang-barang yang dipesan mama, Datin Farizah. Sebelum tu berkemungkinan besar terkantoi dengan mama sendiri semasa Syaf mengejutkan Firash untuk bangun sahur (eh, part yang tu ada dalam novel -sweet giler)

Banyak-banyak cerita ni aku paling suka mama diorang ni. Comey! =)

Jom layan Slot Zehra Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 4 di TV3 jam 9malam. Nak tonton online pun boleh. Klik je link ni Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 4. Pergi kat tonton.com.my pun boleh.. Layann..


11 comments:

  1. eh eh...dah episod 4...occay dengan pantas nak berlari mengejar ni...

    ReplyDelete
  2. minggu lalu terlepas nak nonton... kali nie mesti nonton punya... hehehe

    ReplyDelete
  3. wah keluar dah? baguslah... nak buat artikel baru lepas ni

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  4. kalau tgk sekali mesti nak tgk lagi kan..BC ?, setakat ni blm lg ....

    ReplyDelete
  5. x sempat nak followlah !

    ReplyDelete
  6. mcm menarik dama ni kan.. nak kena tgk jugak nnt

    ReplyDelete
  7. Memang suka drama ni sangat2 lebih2 lagi dah baca novelnya.. :)

    ReplyDelete
  8. best nya dapat menonton...remy tak sempat langsung.....

    ReplyDelete
  9. jaa dah ada yg terlepas kena tgk kat tonton gak la pasni...hrmmm...

    ReplyDelete
  10. Sy pun suke tgk citer ni. Tgk online je sbb kat umah x de peluang nk tgk tv.

    ReplyDelete
  11. sy baru je nak baca novel ni...lps tu baru nak tonton kat online...mcm best jugak novel ni...:)- anyway, salam perkenlan dr saya..

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih