Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

23 Feb 2013

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum..

Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

18 comments:

  1. Assalam, masa bosan2 atau idea mmang tak nak keluarlah segmen macam nie bagus ikut... hehehe

    ReplyDelete
  2. pcl pon jion gak.., semoga kamu terpilih.

    ReplyDelete
  3. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. all the best dear... ^_^ kita sama2 join... ^_^

    ReplyDelete
  5. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. kemain rajenn beliau niee bersegmen .

    ReplyDelete
  7. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum! hai. Mira datang blogwalking dekat sini.
    Singgah blog Mira pula jom? http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
  9. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
  10. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  12. salam.... tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2013/02/pemenang-segmen-bloglist-12-jam-oleh.html

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih