Kad Raya dari Mr.KorN

Assalamualaikum...

Haii semua.. dapat pulak kad raya dari KorN.. besar kad dia.. 
color biru lagi, i'm a bit excited kalau kaler biru-biru ni ;)

blue biru... ;)


paling best semua dia tulis tangan tau.. rajin sungguh si KorN ni kan... dan yang paling best (memang best) sebabnya perrrgh, tulisan dia punya lah lawa, sungguh cantik. jarang sangat-sangat orang lelaki ada tulisan cantik cam KorN ni.. 





Untuk KorN, terima kasih banyak-banyak ye.. Semoga Ramadhan & Syawal yang bakal menjelma ni memberi 1001 rahmat & keberkatan untuk awak ye.. 
(untuk korang semua jugak)..




16 comments:

syafiqakarim said...

haaa untung lah.
selamat hari raya.

eh

daddydee jedi said...

seronok dapat kad raya...nostalgia tue...

Waalid5035 ™ said...

waahh..meriah betul raya thn ni nampak..nnti blehlah gantung kat dinding kad2 raya tu..hehe

Kesuma Angsana said...

seronok lah dapt kad raya yek

boni kacak said...

saya pun ada dapat daripada korn.. tulisan dia memang cantik.. macam tak percaya je..hehe

Pecinta pink^^ said...

kad raya lagi..hehe..best nye..rmai kasi kad raya..memang cntik tulisan korn tuh:)

Karukord Jagau's said...

Ramai nya yg dpt kad raya tahun ni...

KorN said...

wah.. amlu pulak tgk kad raya sendiri.. thanks babycomel... thanks 4 ur kad raya also.. =)

cci said...

best2... ^_^ dpt kad raya

pha is said...

tahun x dapat pon lagi kad raya... sedih2.. hehehe

Hanif Idrus said...

Pujilah si korn tu...hehehehhee
Walau apa pun best kan dapat kad raya..
Aku belum dapat lagi..
Si korn kata nak kasi kat aku gak..bila nak sampai tak tahu..

Tinta Lana said...

Salam.

Tahun ni, rasa.. kemeriahan kad raya tu bertambah kan babycmel.

Simpan elok2, kenangan sesama rakan alam maya.. :)

jaakechik said...

ala...dengkinya.. nak jugak.... nak gi mintak ngn korn skrg lah!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hehe.. kad raya daripada kak sudah pun saya terima..

Terima kasih banyak2 ya.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/terharu-dapat-kad-raya.html

zera eira said...

wahhhh. baikkk kan korn! :)

aku HaniAsyira said...

kad raya dari korn tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
.Blog Edited By SilenceBlogz | Blog Owner BabyAimaComel | Proudly Powered By Blogger.com