Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

13 Aug 2012

Kad Raya dari Mr.KorN

Assalamualaikum...

Haii semua.. dapat pulak kad raya dari KorN.. besar kad dia.. 
color biru lagi, i'm a bit excited kalau kaler biru-biru ni ;)

blue biru... ;)


paling best semua dia tulis tangan tau.. rajin sungguh si KorN ni kan... dan yang paling best (memang best) sebabnya perrrgh, tulisan dia punya lah lawa, sungguh cantik. jarang sangat-sangat orang lelaki ada tulisan cantik cam KorN ni.. 





Untuk KorN, terima kasih banyak-banyak ye.. Semoga Ramadhan & Syawal yang bakal menjelma ni memberi 1001 rahmat & keberkatan untuk awak ye.. 
(untuk korang semua jugak)..



16 comments:

  1. haaa untung lah.
    selamat hari raya.

    eh

    ReplyDelete
  2. seronok dapat kad raya...nostalgia tue...

    ReplyDelete
  3. waahh..meriah betul raya thn ni nampak..nnti blehlah gantung kat dinding kad2 raya tu..hehe

    ReplyDelete
  4. saya pun ada dapat daripada korn.. tulisan dia memang cantik.. macam tak percaya je..hehe

    ReplyDelete
  5. kad raya lagi..hehe..best nye..rmai kasi kad raya..memang cntik tulisan korn tuh:)

    ReplyDelete
  6. Ramai nya yg dpt kad raya tahun ni...

    ReplyDelete
  7. wah.. amlu pulak tgk kad raya sendiri.. thanks babycomel... thanks 4 ur kad raya also.. =)

    ReplyDelete
  8. best2... ^_^ dpt kad raya

    ReplyDelete
  9. tahun x dapat pon lagi kad raya... sedih2.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Pujilah si korn tu...hehehehhee
    Walau apa pun best kan dapat kad raya..
    Aku belum dapat lagi..
    Si korn kata nak kasi kat aku gak..bila nak sampai tak tahu..

    ReplyDelete
  11. Salam.

    Tahun ni, rasa.. kemeriahan kad raya tu bertambah kan babycmel.

    Simpan elok2, kenangan sesama rakan alam maya.. :)

    ReplyDelete
  12. ala...dengkinya.. nak jugak.... nak gi mintak ngn korn skrg lah!

    ReplyDelete
  13. hehe.. kad raya daripada kak sudah pun saya terima..

    Terima kasih banyak2 ya.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/terharu-dapat-kad-raya.html

    ReplyDelete

Awak-awak semua memang comel
terima kasih, baby sayang awak