Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Syarikat Emas Powergold. Show all posts
Showing posts with label Syarikat Emas Powergold. Show all posts

2 Apr 2016

Pakej Keahlian Powergold

Assalamualaikum..

Pakej terkini - Pakej Terkini Powergold
💍💍💍💍💍💍💍

Powergold ada 4 pakej keahlian :

1. Pakej Gold @ G : RM350 (ahli)
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
➡Dapat dinar 999.9 (0.5gram)
➡Dapat beli emas dengan harga ahli
➡Dapat bonus repurchase (RM1/gram)
➡Dapat website promosi


2. Pakej Gold @ G : RM380 (ahli)
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
➡7 produk kesihatan
➡Dapat beli emas dengan harga ahli
➡Dapat website promosi
➡Dapat bonus repurchase (RM1/gram)

7 produk tersebut 👇

1.beauty n health juice rm129.00
2.power gold cafe rm49.90
3.power gold ori cafe rm39.90
4.power gold chocolate rm39.90
5.shiffa oil rm39.90
6.powergold I que memoree rm50.00

Ada 3 pilihan
👇
pakej A extra i que memuoree
pakej B extra ori cafe
pakej C extra shiffa oil

➡Based on this, akan dapat 7 produk sekali daftar
➡6 produk wajib
➡Pastu pilih nak tambahan produk mana based on 3 pakej, A B C


3. Pakej Solid Gold @ SG : RM450 (ahli)
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
➡Dapat suku dinar 999.9 (1.0625gram)
➡Dapat beli emas dengan harga ahli
➡Dapat bonus repurchase (RM1/gram)
➡Dapat website promosi


4. Pakej SuperPowerGold @ SPG / RM3800 (stokis)
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
➡Dapat 2 dinar emas 999 @ 8.5 gram
➡Dapat beli emas dengan harga stokis (kurang RM2 dari harga ahli)
➡Dapat bonus repurchase (RM1/gram)
➡Upah key in repurchase (RM2/gram)
➡Upah register ahli baru 👇
    🌼Reg ahli : RM10
    🌼Reg stokis : RM100


Jom mulakan 1Gram1Bulan1Keluarga yang pertama kita. Tak tahu nak mula bagaimana? Jom Whatsapp 017040585 insyaAllah kami bantu. Dari memula nak SAVING Emas je boleh terus jadi TAUKE Emas tau!

-dalam masa terdekat ni goldbar pun bakal dikenakan GST dah. Jadi, rebutlah peluang sementara harga masih rendah dan sebelum kena bayar gst tu. Nanti sekecil-kecil goldbar yang 1gram pun tak memasal je kena bayar gst 6%. Sakit hati weiii

5 Mar 2016

Profile Syarikat Powergold Dot Biz

Assalamualaikum..

Kerapkali dengar atau terbaca berkenaan Emas Powergold?? Famous betul Powergold sekarang ni kan. Jom baca kat bawah ni sedikit info tentang syarikat... boleh take note👇


Profil Syarikat

📝 Powergold Dot Biz Sdn. Bhd. (1036711-K)

📝 No.768, Jalan Bukit Awi, 09000 Kulim, Kedah

📝 100% milik bumiputera yang telah lama berkecimpungan dlm industri perniagaan emas selama 11 tahun.

📝 Syarikat terlibat dalam menghasilkan produk barangan emas, jualan runcit dan borong dan belian barangan emas terpakai.

📝 Selari dengan perkembangan dan kenaikan harga emas mendadak sejak 5 tahun kebelakangan ini maka pihak Syarikat merasakan sudah sampai masa untuk membuka peluang kepada masyarakat untuk memanfaatkan keadaan ini dan seterusnya menjadikan ia sebagai suatu perniagaan yang menguntungkan baik secara ONLINE mahupun OFFLINE.

📝 Anak syarikat milik pembekal emas Amethyst Gold Creation Sdn. Bhd. (951063-K)

📝 Pengurusan & Pentadbiran
CEO~ En. Azrul
COO~ En. Takiyuddin

📝 Produk syarikat
1⃣ Produk kesihatan
2⃣ Emas 916 - barang-barang kemas perhiasan
3⃣ Emas 999
👉 goldbar dlm nilai 1g, 5g, 10g, 20g, 50g, 100g, 500g
👉 dinar dlm nilai 1/4 dinar (1.06g), 1 dinar (4.25g), 2 dinar (8.5g)

*Syarikat ni menjalankan perniagaan jual beli emas tulen. Powergold tak terlibat dalam pelaburan emas ye. Kami beli emas, kami dapat emas fizikal tu. Jadi, tak perlu ragu-ragu.
Terima kasih kerana membaca. I LOVE POWERGOLD!

Ops.. terlupa pulak. Sape nak beli emas murah, boleh msg/whatsapp kami ye 0125466547 / 0175040585