Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

25 Feb 2014

Projek Nikah Kahwin -Selesai Langkah Pertama

Projek Nikah Kahwin -Selesai Langkah Pertama |

Assalamualaikum..
Syukur Alahmdulillah, dalam kekusutan menanti akhirnya dapat jugak tarikh kenduri secara rasminya. Lega, tu yang boleh digambarkan.Bila dah confirm tarikh ni, barulah boleh mula melangkah untuk step pertama. Berat rupa-rupanya proses kahwin ni eh.

Langkah pertama terus pergi book wedding planner. Hahaha, nampak benar kerja last minit kan. Padahal dah terang-terang kena booking selewat-lewatnya 7bulan. Dah la betul-betul last minit baru sibuk nak bayar deposit. Tapi, alhamdulillah masih diberi ruang kepada kami untuk ambil pakej tu walaupun masa dah suntuk.

Dan, masih banyak lagi perkara yang perlu dibuat dan difikirkan untuk menyempurnakan Projek Nikah Kahwin ni. Yang pasti time-time macam ni kedua-dua pihak kena banyak bersabar. Perbezaan pendapat dah tentunya, berbeza citarasa for sure memang ada, dan yang paling baik fahamilah sebenarnya masing-masing sebenarnya mahukan yang terbaik. Give and Take InsyaAllah boleh capai kata sepakat. Ya, Allah moga kau permudahkan urusan kami..

Terima Kasih yang tak terhingga kepada Wedding Planner kami,


11 comments:

  1. murahlah kalau pakej camtu, all in one..senang kan..x pening nak carik itu ini. hehehe..akak pun buat gak pakej perkahwinan ni, tapi cover area KL Selangor Melaka je. lain2 negeri nnt mahal pulak nak caj transport

    ReplyDelete
  2. mjlis kawen2 ni.. mmg penat nak di laksana kan.. huhut=.. tp best nyaa.. itu lah kenangan terindah dalam hidup.. hoho

    ReplyDelete
  3. wahh..time nak kawin la time paling mencabar. nak itu..nak ini huhu

    ReplyDelete
  4. semoga segala perancangan berjalan lancar Aamiin ^^

    ReplyDelete
  5. nak kawen memang sangat sangat memeningkan kepala...

    ReplyDelete
  6. beruntung masih ada ibu bapa . klu perkahwinan tu berlaku pada sis , dah tentu semuanya kena urus sendiri . sis pengantin , sis juga tuan rumah .
    semoga dipermudahkan segala urusan ... aaamin.

    ReplyDelete
  7. seronokkan bila lalui pengalaman baru mcm ni

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan segala urusan. Amin.

    ReplyDelete
  9. Semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah dah one step done ya..Semoga step-step yang lain dipermudahkan. Aminn!!!

    ReplyDelete
  11. fuhh..10k....mahainyaaa :D

    Mubarouk alaik...

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih