Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

24 Sep 2013

2014 Kawasaki Ninja 250

Assalamualaikum..

Tetiba je aku tampal gambar motor besar.. Pelik kan, haah.. memang pelik.. Ada cerita tentang ni pastinya nanti =)
Ingat lagi masa kecik-kecik dulu kalau nampak gambar-gambar gini mesti masing-masing dok berebut dan main cop-cop "ini aku punya" kan..

Tapi tu dulu la, alaaa.. masa zaman kita tak reti apa. Sekarang ni bila tengok, walaupun hebat camne pun...... takde pe yang menarik. Sungguh! Tapi...(Tunggu kalau abang pedas aka Tuan Ebrahim yang bawak okey aku setuju yang motor ni memang canggih, hebat, hot dan sungguh-sungguh pedas berapi) hahaha..




Tengok motor besar ingat apa?? Bak kata Melur Jelita dan diva-diva Jelita "Mestilah ingat abang pedas...." Siapa abang pedas ni? Errrk, mohon baca I Love You Stupid! dan My Precious Iris ye..


"Ada dua pemburu yang tidak akan kenyang. Pemburu ilmu dan pemburu harta."

5 comments:

  1. Minat ninja 250? Jap lagi ada pelancaran Z250 kat litar Elite. Ni versi naked bike tapi byk guna parts ninja 250. Singgah lah kalu da masa. Event start kul 10 smpai 4 ptg.

    ReplyDelete
  2. kenapa sy xdpat nk tgok gmbar tu ye..hu3..xbest 250cc xbest =) 1000cc bru syok

    ReplyDelete
  3. Wah!! Peminat motor rupanya...heheheh

    ReplyDelete
  4. Tak keluar gambarlah BC
    Suka naik motor dan suka tengok lelaki bawak moto besar hehe,....nampak smart gitu

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih