Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

30 Dec 2012

Fear Factor Selebriti Malaysia 2012 -Episod 1

Assalamualaikum..

Hai semua. Korang dah tengok Reality Show -Fear Factor Selebriti Malaysia 2012 yang bermula malam tadi? Tahniah diucapkan kepada Dafi & Zoey yang menjadi pemenang bagi episod ni. Huhu, dapat RM10,000 tu. Jangan memain =)

Aku dah berjaya tonton malam tadi. padaku okey.. cuma ada beberapa perkara yang perlu penambahbaikan. bukan tak bagus atau tak baik. cuma untuk kepuasan penonton rasanya mereka perlulah beri yang terbaik kan..


Aaron Aziz selaku pengaca rancangan ni rasanya agak sedikit kaku. Aku suka Aaron Aziz, beliau kalau berlakon memang tip top kat hati ni. Cuma bab mengacara Fear Factor ni rasanya a bit pelik.. Tapi takpelah, baru first episod kan.. Kita nantikan episod akan datang okey.

Pasangan yang terkeluar untuk minggu pertama ni gandingan Roslan Shah & Azam Pitt.. Takpelah, next time cuba lagi ye.. Sekurang-kurangnya mereka berani menyahut cabaran hebat ni.. Ketakutan bukanlah faktor penghalang!

Korang boleh tonton Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 1 ni kat bawah (amik dr youtube)


Selamat menonton


p/s : apa yang tertulis diatas ni adalah pandangan diriku sebagai penonton & peminat sahaja, tiada niat apa-apa pun..

23 comments:

  1. Huhhh,klu sy la mmg kecut jg kna gantung tggi2 mcm smlm tu.. >.<

    ReplyDelete
  2. ary pun baru tengok gak tadi! syioookkk gak fear factor ni^^
    ary sokong.... urrmmmm.. nak sokong saper ek? ramai sangat dalam fear factor tuh..
    maybe dazrin n hairul kot^^

    ReplyDelete
  3. as salam, tak tengok lagi la..

    ReplyDelete
  4. Assalam, pergh!!! memang mantap tu hadiahnya...

    ReplyDelete
  5. dah tengok semalam..tadi pun tengok lagi ulangan..hehehe..suka part elfira dgn ajak..sebab nampak la elfira tu berani..

    part alam dgn arja lee pun best gak..sebab diorang laju and hampir2 nak menang..

    ReplyDelete
  6. dah stat ek..hahaa xtgk la pulakkk..

    ReplyDelete
  7. best nih

    show last thn ni .http://www.gilamodified.com/2012/12/autoshow-fiesta-muda-mudi-pelancongan.html

    ReplyDelete
  8. aaron aziz nampak sgt cakap ikut skrip...tu yg jadi kaku pasal dia mcm nak menghafal sampai nampak tak natural...maklumlah bahasa melayu ni bahasa double standard...haha

    ReplyDelete
  9. bagi aku, sangat hambar n pace game tu slow sgt..borink kot. plus, abam aaron ajis tu, mcm kayu smacam jer. mmg dia hebat berlakon tp bab pengacara kurg la cket d mata aku..

    ReplyDelete
  10. kategori hambar juga lah smlm.. mgkin 1st kot.. kita tunggu minggu2 seterusnya.

    ReplyDelete
  11. Mana-mana rancangan yg dicopy paste mesti tak berapa thrill...


    p/s: mohon aaron ajis jan takut dgn angsa tu eh.. ha ha ha

    ReplyDelete
  12. 10K tu ,huahua! bukan sikit tu , kalau beli crepe durian selalu pun dah lepas tu (eaak) , hehe . taniah buat pemenang

    ReplyDelete
  13. takpe takpe.kt bagi peluang lagi kat aaron aziz.tgk episod yang lain2 macam mana..

    ReplyDelete
  14. muka jambu tp power dah berjaya dpt rm10k, memang respek lah.., pcl ingatkan team mejer dr faiz n jihan yg dapat..dorang tu mmg power tp xleh fight dgn 'team jambu', maybe next week utk mereka !

    ReplyDelete
  15. sis pun tgk gak
    tak tgk sgt Aaaron Aziz jadi pengacara.lagi suka tgk aksi artis2 ni. Aaron aziz nak kaku pun tak apa la..hahaha

    ReplyDelete
  16. remy pun tgk....menarik jugaklah...aaron tu sebab mungkin first episod...nampak kaku lagi...dah lama...bila dah serasi...mesti nampak hebat......

    ReplyDelete
  17. sekrg tgh keje tak boleh nak tengok,,malam ni sya tengok hihi

    ReplyDelete
  18. ha ah betul la... aaron natural as pelakon... tapi kaku as pengacara... tak pe... kita baru tgk episod satu...

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih