Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

14 Jul 2012

Segmen : Blogger Inspirasi/Idola Saya

Assalamualaikum..
Selamat berhujung minggu semua..

Petang-petang camni lepas abis kerja aku nak join segmen adik kita ni. 
aku pun baru je follow adik Faqihah ni. 

klik la kat banner bawah ni kalau korang nak join.. sebelum 15/07/2012 jam 4pm ye..



Blogger inspirasi or idola aku... owh, banyaknya.. rasa nak sebut semuanya.. 
okey, aku start dengan mereka-mereka ni yang boleh aku katakan sebagai sumber inspirasi

masuk rumah depa ni mesti aku asyik nak tergelak terbahak-bahak je tau. walaupun kadang-kadang rasa cam ish, merepek betul la tapi berjaya buat aku ketawa.. kan best camtu ;)

depa ni dah macam kakak abang aku je.. aceceee ;)
aku suka membaca kat blog depa sebab ada je benda yang aku tak tau & aku dapat tau kat sana.. tak kisahlah tentang pe pun..

korang semua pun aku suka, sebabnya memang aku suka membaca apa sahaja.. 
mana-mana yang aku tak sebut tu aku mintak maaf ye & mana-mana yang aku sebut tu pun aku mintak maaf jugak sebab aku memang suka korang ;)

Kategori C

8 comments:

  1. selamat bersegmen si baby yg comel ni..hihihi..:)

    ReplyDelete
  2. Hai..^_^..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  3. singgah , follow dan melawat blogger inspirasi awak

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  4. wahhhh touchingnya.... terima kasih ya baby...

    ReplyDelete
  5. Hehehe. Mekasih join! :) Jom terjah entry blog peserta lain Pulak ye :D

    http://www.faqihahhusni.com/2012/07/1st-segmen-by-faqihahhusni-blogger.html

    P/s : cantik blog awak ^^

    ReplyDelete
  6. Singgah sini..
    jemput ke blog http://misszberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih