Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

21 Jun 2012

Ben Ashaari Dan Saya

Assalamualaikum

BEN ASHAARI

first time nak join segmen abg Ben ni.. 

ermmm, kalau korang-korang semua nak tau... 
aku suka membaca & taklah memilih sangat cam bab makan tu ;)  cuma kadang-kadang hati ni tertarik kepada blog yang santai, yang ada gambar comel-comel (ala yang seperti diriku itu-perasan lagi), 
blog yang bila kita baca rasa nak gelak je-kelakar la maksudnya tu ;)
aku suka blog yang seimbang, ada nasihat-boleh saling ingat mengingati, 
yang ada pendapat, ada idea yang boleh dikongsi bersama..  
cam abg ben punya blog, semua pun ada

anyway thanks abg ben..


27 comments:

  1. singgah skodeng blog baby comel (lah sgt) :P

    ReplyDelete
  2. Que Achmad da join jugak. Siap follow blog ni dah pun lama sudaaaaa, hehehhe
    jom singgah blog Abe lagi yeee kalu de masa....

    http://www.queachmad.com/

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. yeahhh..betul tu..semua betul belaka =p sy join jugak.. =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #434

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  6. follow sini :))

    dr segmen sama

    ReplyDelete
  7. sangat setuju dengan pendapat kamu...anis balas kunjungan ^_^

    ReplyDelete
  8. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah dari segmen yg sama :-)

      http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

      Delete
  11. hye! deno datang dari segmen yang sama! deno dah folo sini! jemput la ke blog deno nanti ya :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. salam.wah berul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  13. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. sya pun follow en ben ni

    ReplyDelete
  16. oh...comelnye blog..suka ^_^
    follow sini balik!!

    ReplyDelete
  17. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. dulu wa rajin join segmen bro nie...lama x join rindu..

    ReplyDelete
  19. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  20. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  21. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. selamat bersegmen :) singgah dan follow :)

    ReplyDelete
  23. Chak!!!!!
    Datang dri segmen yang sama.....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies

    1. Jemput join segmen saya juga ye...
      http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

      Delete
  24. good luck !!
    Sori ler tak dapat join ...sibuk sikit

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih