Showing posts with label Tonton Online Projek Memikat Suami. Show all posts
Showing posts with label Tonton Online Projek Memikat Suami. Show all posts

Projek Memikat Suami Episode 13 (Episode Akhir) Tonton Online

Projek Memikat Suami Episode 13 (Episode Akhir) Tonton Online |

Assalamualaikum..

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 13 (EPISODE AKHIR)

Projek Memikat Suami Episode 12 Tonton Online

Projek Memikat Suami Episode 12 Tonton Online |

Assalamualaikum..
PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 12


pms.e12.bsyokmovie by wanydila979


Projek Memikat Suami Episode 12

Projek Memikat Suami Episode 12 Ditunda Siaran |

Assalamualaikum..

Drama Projek Memikat Suami Episode 12 yang sepatutnya bersiaran 10 Mac 2014 ditunda pada 12 Mac 2014 nanti berikutan tragedi yang menimpa pesawat MH370. #PrayforMH370. 



Projek Memikat Suami Episode 11 Online

Projek Memikat Suami Episode 11 Online |

Assalamualaikum..

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 11

Tonton Projek Memikat Suami Episode 10 Full Online

Tonton Projek Memikat Suami Episode 10 Full Online |

Assalamualaikum..

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 10


Projek Memikat Suami Episode 9

Projek Memikat Suami Episode 9 |

Assalamualaikum..

Tonton Online Projek Memikat Suami Episode 8

Tonton Online Projek Memikat Suami Episode 8 |

Assalamualaikum..

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 8


Projek Memikat Suami Episode 7 Online

Projek Memikat Suami Episode 7 Online |

Assalamualaikum..


Projek Memikat Suami Episode 6 Tonton Online

Projek Memikat Suami Episode 6 Tonton Online

Assalamualaikum..

Projek Memikat Suami Episode 5 Online

Drama Projek Memikat Suami Episode 5 Online |

Assalamualaikum..
Alahaiii, makin sweet pulak tengok Una dan Zahrain ni. Geram tengok kan.. Eiii, tak leh jadi ni. Hehehehe, Abis kau YTMO. Sabar jelah ye. Jom tonton online Drama Projek Memikat Suami Episode 5 melalui link berikut :
PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 5

Dah terlepas menyaksikan babak-babak romantik Una dan suami dia? Jom..

Projek Memikat Suami Episode 4 Tonton Online

Projek Memikat Suami Episode 4 Tonton Online |

Assalamualaikum..
Episod minggu ni menyaksikan permulaan Una berjuang demi kebahagian rumah tangga. Ahh, sayang sungguh kat Una... Jom tonton Online Projek Memikat Suami Episode 4 melalui link berikut :

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 4

PMS.E04 by malaywatchtube

Dah terlepas episod yang lepas? Jom lah..


Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 3

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 3 |

Assalamualaikum..

Jom Tonton Online Projek Memikat Suami Episode 3 melalui link berikut :

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 3


Terlepas menyaksikan episod yang lepas? Jom..



Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 2

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Episode 2 |

Assalamualaikum..

Jom tonton online Projek Memikat Suami Episode 2 melalui link berikut :

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 2

PMS.KB.ian.E02 by faizalmustaza95

Terlepas menonton aksi yang lepas? Jom....




Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Full Episode

Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Full Episode | 

Assalamualaikum..


Drama adaptasi novel terbaru terbitan Astro Ria, PROJEK MEMIKAT SUAMI mula bersiaran setiap Isnin jam 10malam bermula 23 Disember 2013. Drama rantaian 13 episode hasil karya penulis novel handalan Hanina Abdullah ini pastinya sangat dinanti-nanti oleh peminat dan penggemar drama tv negara.

Jom Tonton Online Drama Projek Memikat Suami Full Episode melalui link-link dibawah berikut :














Serius drama ni menghiburkan!! Suka Zahrain, Sayang Una!!!


Projek Memikat Suami Astro Ria Episode 1 Tonton Online

Projek Memikat Suami Astro Ria Episode 1 |

Assalamualaikum..

DRAMA PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 1 dah pun bermula semalam. Dah tengok drama yang bersiaran di Astro Ria dan Astro Maya HD ni? Memang comel betul Emma Maembong ni, Serius, suka tengok Una yang super cute dan Zahrain yang poyo tu.
Jom tonton Online Projek Memikat Suami Episode 1 melalui link berikut :

Projek Memikat Suami Episode 1


Selamat berberhibur dengan gelagat mereka yang comel ni..... =)

Projek Memikat Suami ke Layar TV Astro Ria

Assalamualaikum..

Dah baca Novel Projek Memikat Suami karya Hanina Abdullah? Ahha, kalau belum baca boleh lah baca sinopsis nya di SINI. Baca jangan tak baca. Kalau dapat baca novel terus pun lagi best! Kenapa ye? Sebab... novel ni akan di adaptasi ke drama tv. InsyaAllah akan bersiaran di saluran Astro Ria nanti.

Jom Tonton Online Projek Memikat Suami Episode 1 

Drama Projek Memikat Suami ini menggandingkan Aiman Hakim Redza sebagai Zahrain Alimin dan Emma Maembong sebagai Nawwal Husna. Memang sesuai sungguh mereka berdua ni kalau mengikut ketinggian seperti yang digambarkan dalam novel. Tengok gambar bawah ni pun dah buat hati kita tersenyum.



"Jangan menyesal, little girl. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today." -Zahrain Alimin


Suka sangat dengan semangat dan kekuatan yang ada pada Nawwal Husna. Usia yang terlalu muda tak bererti dia tidak matang, malah ketabahan dia mengharungi hari-hari tanpa kasih sayang ikhlas dari suami... errm, memang kena betul-betul tabah tu. Lagi pulak bila dapat tahu suami sendiri dah plan nak berpoligami.


Nasib baik Una ada 2 orang kakak yang sangat memahami yang sering membekalkan nasihat dan petua rumahtangga kepadanya. Dynas Mokhtar sebagai Kak Naja yang juga master-ji dan Watie Elite sebagai side-kick atau kak Nora. Kelakar wehh kakak-kakak Una kalau baca novel ni.


Jeng..jeng..jeng! Inilah Adira top model yang juga kekasih hati suaminya. Tak suka! tak suka dia ni. hehehe, Una dah cukup baik untuk Zahrain. Una yang cantik, Una yang comel, Una yang penyayang, Una yang pandai memasak, Una yang meletakkan kepentingan suami melebihi segalanya, Una yang sentiasa mendahului perasaan orang lain.. Pendek kata, ketabahan dan kekuatan hati Una wajar dicontohi...


Novel | Projek Memikat Suami

Assalamualaikum..

Projek Memikat Suami | Hanina Abdullah
Dia Suami aku! Meskipun dia tak pernah cintakan aku, aku akan pikat dia sampai dapat!

Terbitan : Karya Seni (Penulisan2u)
Penulis : Hanina Abdullah
ISBN : 978-967-11208-2-8
Harga : RM21.00 (SM) / RM24.00 (SS)

Projek Memikat Suami
Nawwal Husna, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.

"Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mam yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today." -Zahrain Alimin


Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya, yang lebih dikenali sebagai master-ji dan side-kick.

"Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!" -Nawwal Husna

"Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa tak buat anaknya pun berkenan kat Una?" -Najla

Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mama ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan?

"Sayang.. Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci tup-tup in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu," -Zahrain Alimin

Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!


Ulasan hasil pembacaan : 
Cerita ni best! Serius sangat membantu bagi mereka yang mahu membina rumah tangga bahagia. Tips rumahtangga yang sangat baik. Nilai sabar, hormat suami, patuh dan kesetiaan yang tinggi. Sayang sangat dengan Una yang comel tu! Zahrain si ketul ais beku yang poyo, ego dan berlagak hebat tapi punya sikap melindungi.. Mohon baca dan awak-awak akan rasa mereka dekat di hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
.Blog Edited By SilenceBlogz | Blog Owner BabyAimaComel | Proudly Powered By Blogger.com