Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Tonton Online Love You Mr. Arrogant. Show all posts
Showing posts with label Tonton Online Love You Mr. Arrogant. Show all posts

7 Nov 2013

Episod Akhir Love You Mr. Arrogant

Assalamualaikum..

Episode Akhir Love You Mr. Arrogant |

Photo: Kepada peminat setia drama Love You Mr. Arrogant
, kalau korang nak chat / berbual-bual dengan pelakon utama drama ni, Azlee Khairi (Zafriel Irham) dan Zara Zya (Zaara Amirah) bolehlah set kan date korang..

Hari :: Khamis (7 November 2013)
Masa :: 5 pm - 6 pm
Di :: http://www.tv3.com.my/LYMA  -admin 1-
LIVE CHAT bersama AZLEE KHAIRI & ZARA ZYA

Hari ni hari terakhir Drama rantaian tv paling popular buat masa kini Love You Mr. Arrogant. Episod terakhir hari ni pastinya babak-babak mendebarkan yang melihatkan perjuangan Irham menyelamatkan isteri kesayangan dia, Zaara yang dah diculik oleh mereka yang tak berguna ni (ada nada marah disitu nampaknya) hehehe, sakit hati mehh tengok Zaara kena culik. Dahla dia tengah mengandung....

Irham sayang Zaara, begitu jugak Zaara yang memang dah sedari awal sayang, suka dan cintakan suami dia yang Arrogant sangat tu.. Nak tengok detik-detik penyatuan mereka..

Anda suka Drama Love You Mr. Arrogant? Kita punnnn..... Jom kita berLive Chat bersama Zaara dan Irham ekslusif petang ni jam 5-6petang di www.tv3.com.my/LYMA okey, Jom tonton Love You Mr. Arrogant Episode 26 melalui link berikut :

                               Tonton Online Love You Mr. Arrogant 26 (Episod Akhir)

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..

6 Nov 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 25

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 25 | 

Photo: Kepada peminat setia drama Love You Mr. Arrogant
, kalau korang nak chat / berbual-bual dengan pelakon utama drama ni, Azlee Khairi (Zafriel Irham) dan Zara Zya (Zaara Amirah) bolehlah set kan date korang..

Hari :: Khamis (7 November 2013)
Masa :: 5 pm - 6 pm
Di :: http://www.tv3.com.my/LYMA  -admin 1-
LIVE CHAT bersama AZLEE KHAIRI & ZARA ZYA
Menangis aku wehh tengok Love You Mr. Arrogant Episode 25 ni. Sedih sangat-sangat. Lagi-lagi bila dengar surat yang Zaara tulis untuk suami tercinta. Tapi demi menunaikan janji terhadap ibu mertua, dia terpaksa korban kasih. Part ni memang aku rasa sayang sangat kat Zaara.

Owh, tak tau nak ulas apa. Sebab beremosi sangat tengok drama yang dah sampai ke penghujung ni.. Jom la Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 25 melalui link berikut.

Love You Mr. Arrogant Episode 25


Love You Mr Arrogant E25 by DramaMelayu

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 24

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 24 |

Photo: Kepada peminat setia drama Love You Mr. Arrogant
, kalau korang nak chat / berbual-bual dengan pelakon utama drama ni, Azlee Khairi (Zafriel Irham) dan Zara Zya (Zaara Amirah) bolehlah set kan date korang..

Hari :: Khamis (7 November 2013)
Masa :: 5 pm - 6 pm
Di :: http://www.tv3.com.my/LYMA  -admin 1-
LIVE CHAT bersama AZLEE KHAIRI & ZARA ZYA
Sedih la episod kali ni. Sedih sangat tengok Zaara. Hebat betul ujian yang diterima dia kan. Dengan Irham yang seolah-olah mula tak percayakan dia. Dengan Saffiya yang masih lagi mencintai Irham. Dengan Sherry yang mula nak baik-baik dengan mama Irham.. Aduhhh,

Zaara mengandung dan terpaksa buat perjanjian demi nak menyenangkan hati ibu mertua yang sememangnya bencikan dia. Terharu dengan kebaikan hati Zaara, bersabarlah..

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 24 melalui link dibawah berikut eh.

Love You Mr. Arrogant Episode 24


Love You Mr Arrogant E24 by DramaMelayu

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..

5 Nov 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 23

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 23 | 

Photo: Kepada peminat setia drama Love You Mr. Arrogant
, kalau korang nak chat / berbual-bual dengan pelakon utama drama ni, Azlee Khairi (Zafriel Irham) dan Zara Zya (Zaara Amirah) bolehlah set kan date korang..

Hari :: Khamis (7 November 2013)
Masa :: 5 pm - 6 pm
Di :: http://www.tv3.com.my/LYMA  -admin 1-
LIVE CHAT bersama AZLEE KHAIRI & ZARA ZYA 07/11/13 
Sedih jugak episod yang berlalu semalam ni. Zaara dan Irham balik dari honeymoon dan terkejut dapat tahu mummy dia masuk hospital. Part sedih bila Irham mula menyalahkan diri dia tentang semua yang berlaku ni. Dan part yang rasa bahagia sangat bila Zaara sebagai iseri bertindak cuba menenangkan suami dia.

Yang pasti Zaara memang memiliki sekeping hati yang sangat baik. Sayang pada orang tua walau hakikatnya dia bukanlah menantu pilihan. Part ni aku terharu...

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 23 melalui llink berikut

Love You Mr. Arrogant Episode 23


Love You Mr Arrogant E23 by DramaMelayu


Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..


4 Nov 2013

Minggu Terakhir Love You Mr. Arrogant

Assalamualaikum..

Minggu Terakhir Love You Mr. Arrogant | 

Photo: JANGAN LUPA SAKSIKAN KISAH CINTA ROMANTIK-KOMEDI, LOVE YOU MR. ARROGANT. TAYANG SETIAP ISNIN - KHAMIS, JAM 7-8 MLM... LAKONAN MAKIN MANTAP OLEH AZLEE KHAIRI DAN ZARA ZYA... Get ready Love You Mr Arrogant TV3 - 2013

Dah nak habis dah rupanya Love You Mr. Arrogant ni. Waaaa, sedih oooo.. pasni dah tak jumpa moment-monet indah dengan Mr. Arrogant lagi.. Eleh, jangan nak tipu kata tak suka cite ni. Yelah tu kalau kata, kita tak minat ler cite ni. Kehkehkeh, abis satu malaya ni dok cerita pasal Mr. Arrogant ni tau. Sana sini Mr. Arrogant. Fuhhhh, rindu.........

Amboi, kemain kan taksub dengan Mr. Arrogant ni. Okey, okey sebenarnya bukan taksub ye. Cuma, perangai Zaara tu lebih kurang je dengan perangai aku ni. Yang suka memberontak, suka melawan, suka merajuk, suka menjawab, suka menganjing kata orang. hahahaha, jahat jugak eh perangai aku tu. Tapi serius sweet je tengok Zaara dengan Irham ni.

Mana-mana yang terlepas episode-episod lalu boleh la tonton online kat SINI ye. Kalau tak puas haaa, download la pe lagi kan. Bila-bila je boleh jumpa Mr. Arrogant dengan Zaara nanti. Errrm, belum pun habis lagi aku dah rasa rindu. Novel Love You Mr. Arrogant dah ada. Download Love You Mr. Arrogant pun dah. Lagi? nak bahagia je.... tak mau demand lebih,

Jom tengok Promo Minggu Akhir Love You Mr. Arrogant


Serius, I'm gonna miss you Mr & Mrs Arrogant.....

2 Nov 2013

Tonton Online Love You Mr Arrogant Episode 22

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 22 |


Irham menangis? aduhh, dahla kantoi dengan Zaara. Masuk habuk la konon. Mengenang cinta dahulu sampai menitis air mata. Cehh, mamat cengeng betul ler Irham ni. Kahkahakah. Dan akhirnya mereka berdua bersatu. Bak kata Zaara 'hentam kromo' je laki dia tu. Adoiii =)

Jom tonton Love You Mr. Arrogant Episode 22 melalui link di bawah berikut :

Love You Mr. Arrogant Episode 22


Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..


31 Oct 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 21

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 21 |


Drama ni dah nak sampai ke penghujung dah nampaknya.. Irham dan Zaara lari sehingga ke Pulau Pinang. Nak enjoy-enjoy katanya. Semart lah kau wahai Mr. Arrogant. Sedih pulak bila tengok moment kakak Irham Zafrina tu meluah rasa. Sweet jugak eh suami dia, suka pulak tengok kebaikan hati suami kak Zaf tu..

Dan untuk Sherry si sotong tu, padan muka =) kekeke,

Jom layan drama ni, boleh tonton online menerusi link dibawah eh.

Love You Mr. Arrogant Episode 21


Love You Mr Arrogant E21 by Movie6v

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..


30 Oct 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 20

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 20 |


Kena kahwin paksa dan akhirnya pengantin lelaki lari? Itulah yang jadi dekat Mr. Arrogant kita. Tapi takpe, dah papa sendiri yang suruh buat macamtu kan.... Jom tonton Love You Mr. Arrogant Episode 20 melalui link berikut :

Love You Mr. Arrogant Episode 20


Love You Mr Arrogant E20 by Movie6v

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..


29 Oct 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 19

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 19 |


Sweet kan kali ni Zaara meluah rasa.. "I Love You Mr. Arrogant!" Fuhh, lega rasanya. Tapi punyalah poyo Mr. Arrogant kita ni. Sabar je lah ye Zaara.. Yang penting Abang Am awak pun sebenarnya sayang jugak kat awak..

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 19 melalui link di bawah berikut.

Love You Mr. Arrogant Episode 19


Love You Mr Arrogant E19 by Movie6v

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..


25 Oct 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 18

Assalamualaikum..

Love You Mr. Arrogant Episode 18 |

Jahat kan Sherry tu tolak Zaara lemas dalam swimming pool. Dah la dia yang nak rampas suami Zaara, dia pulak ada hati busuk camtu. Kesian kan Zaara, bersabar betul dia. Comel.. Dah lemas, malam demam pulak. Aduhaii, time-time camni lah nak tau suami tu sanggup dan sudi tak jaga kita kan.

Berkali-kali Irham tu jatuh cinta tapi nak buat camne kan, dah namanya Mr. Arrogant haruslah dia ego dan poyo dengan perasaan sendiri. Tak, the time will come... Pasti ada cahaya dipenghujung jalan nanti InsyaAllah =)

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 18 menerusi link di bawah berikut ye

Love You Mr. Arrogant Episode 18


Love You Mr Arrogant E18 by Movie6v

Terlepas episod-episod terdahulu? Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Full Episode 

24 Oct 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 17

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 17 |


Untuk episode kali ni, sedih! Takde pun moment-moment lawak antara mereka. Tertunggu-tunggu jugak kan. Yang ada hanyalah laluan getir bagi Zaara. Dan dah tunjuk dah belang Sherry tu. Wah dah seronok-seronok berlibur dengan lelaki lain boleh pulak ada hati nak kawin dengan Mr. Arrogant ye. Ish, ish..

Di penghujung episod, Datin Maryam membuat pengumuman dan memperkenalkan Sherry sebagai menantu beliau yang baru. Sekali lagi terasa kesiannya Zaara.. Bersabarlah ye, Jom Tonton Online melalui link dibawah berikut eh.

Love You Mr. Arrogant Episode 17


Terlepas menonton episod-episod lepas? Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Full Episode

Setulus kasih ucapan takziah kepada mangsa-mangsa yang terlibat banjir lumpur di Ringlet, Cameron Highland

23 Oct 2013

Mr. Arrogant Punya Pasal

Assalamualaikum..

Asyik-asyik Mr. Arrogant. Sana pergi Mr. Arrogant, sini pergi pun Mr. Arrogant. Rimas? Owh, tak!tak! Suka bahagia lagi adalah. hehehe, Aku pun tak terkecuali jugak nampaknya. Selagi tak abis full episode rasanya tetap lah menjadi kegilaan ramai.

Photo: "terima kasih sebb buat impian saya jadi kenyataan.." - Zaara. #loveyoumrarrogant #episod15

Photo: Irham & Zaara  #loveyoumrarrogant  -admin 1-

Bukan apa, semalam punya episod errmm sedih la pulak. Sampai terbawak-bawak la rasa sedih Zaara tu ke malam. Irham dalam dilema bila terpaksa membuat keputusan untuk berkahwin dengan Sherry atas permintaan terakhir mama dia yang konon-konon sakit. Kita pulak sakit hati tengok.. Fuhh, nampak tak betapa beremosinya aku.

Photo: Kenapa dua-dua muka sedih, muka geram? Jom dating dengan #LYMA 7mlm ini baru boleh tahu apa jadi!

Kalau semalam sweet2x, hari ni kita sad2x  jangan lupa kejap lagi episod 16 #loveyoumrarrogant   :)    -admin 1-

Zaara dengan aku kan lebih kurang sama. Kekekeke.

Image source LYMA page.

Love You Mr. Arrogant Episode 16 Online

Assalamualaikum..

Love You Mr. Arrogant Episode 16 Online |


Irham dan Zaara masing-masing tak boleh tidur malam, maklumlah dah terpisah bilik tidur.. Kesian kan,
Lepastu pulak mama Irham dah mulakan Operasi penyamaran dia. Ish, nak suruh Mr. Arrogant kahwin dengan Paris Hilton Malaya tu. Menyampah....

Boleh tengok Love You Mr. Arrogant secara online melalui liink berikut eh:

Love You Mr. Arrogant Episode 16


Love You Mr Arrogant E16 by Movie6v

Terlepas episode lalu? Jom ke sini boleh tengok Love You Mr. Arrogant Full Episode

22 Oct 2013

Love You Mr. Arrogant Episode 15 Online

Assalamualaikum..

Love You Mr. Arrogant Episode 15 Online


Love You Mr. Arrogant
Zaara dan Irham alahai.. makin sweetnya bila bersama. Bahagianya tengok dalam masa yang sama kita rasa jeles pulak. Yelah, sebab kita tak dapat Mr. Arrogant tu. Hehehehe, gedik! =P  Dah duduk rumah baru, alahai.. jiwang jugak eh Zaara ni kan.

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 15 melalui link berikut eh

Love You Mr. Arrogant Episode 15

Love You Mr Arrogant - Episod 15 by Fazleyismail90

Terlepas menyaksikan episod-episod lepas?
 Jom jenguk Tonton Online Love You Mr. Arrogant Full Episode

18 Oct 2013

Love You Mr. Arrogant Episode 14

Assalamualaikum..

Love You Mr. Arrogant Episode 14 |



Comelnya hari ni tengok Irham bawak Zaara makan dekat kedai mamak dan lauk pilihan dia adalah ikan keli. Ikan yang konon-kononnya sebelum ni geli sangat kan, cehh sekarang dah suka pulak. Dan seronoknya bila Irham bawak Zaara pergi tengok rumah baru mereka... phewww =)

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 14 melalui link berikut :

Love You Mr Arrogant Episode 14



17 Oct 2013

Love You Mr Arrogant Episode 13

Assalamualaikum..

Love You Mr Arrogant Episode 13



Hai semua..semalam, sedihnya tengok Zaara. Menangis je dia dari awal sampai akhir. Kebaikan hati Zaara tak dapat nak disangkal lagi. Bila dah macam tu barulah Irham nak rasa bertuah sebab memilih Zaara dulu. Sekarang dah muncul wanita bernama Safiya yang merupakan kekasih lama Irham dahulu..

Makin menarik cerita ni nanti.. Jangan lupa Tonton Online Love You Mr Arrogant Episode 13 melalui link dibawah berikut ye.. Terlepas menyaksikan episode lain? Jom klik SINI

Love You Mr Arrogant Episode 13


Love You Mr Arrogant E13 by Pencuridrama

15 Oct 2013

Love You Mr Arrogant Episode 12

Assalamualaikum..

Love You Mr. Arrogant Episode 12


Episod kali ni secara terang-terangan Zaara digasak oleh mak mertua dan kakak ipar beliau. Nasib lah Zaara masih lagi menghormati mereka, hanya mampu berdiam tanpa berlawan kata. Sayu pulak hati bila tengok Zaara macam tu.. Kesian Zaara,

Jom Tonton Onlie Love You Mr. Arrogant Episode 12 ni melalui link dibawah berikut eh..

Love You Mr. Arrogant Episode 12


Love You Mr Arrogant E12 by Pencuridrama

14 Oct 2013

Love You Mr. Arrogant Episode 11

Assalamualaikum..

Love You Mr. Arrogant Episode 11


Owh, episod kali ni.... memang rasanya Love You Mr. Arrogant! Memang betul-betul jatuh cinta ni. Mr. Arrogant yang berlagak ego melangit tu dah terkenang-kenang dah terbayang-bayang isterinya Zaara. Phewww, bahagia sungguh kita tengok. Terkedek-kedek ketawa tak sudah-sudah...

Semoga bahagia menjadi milik mereka. Jom tonton Love You Mr. Arrogant Episode 11 melalui link berikut dibawah ye.. Kalau terlepas menyaksikan episode yang lalu, boleh je klik SINI

Love You Mr. Arrogant Episode 11

video


11 Oct 2013

Love You Mr Arrogant Episode 10

Assalamualaikum..

Love You Mr Arrogant Episode 10


Salam sejahtera untuk semua.. Awak sihat? Kalau tak sihat nanti kita suruh Irham hantar balik kampung ye =) mesti hati korang suka dan berbunga-bunga kan... Kita pun suka jugak! Sayu je saat Irham terpaksa meninggalkan Zaara di kampung untuk berubat. Yes! Hati Irham dan melekat dengan hati Zaara nampaknya.. Sweet sangat..

Bila dekat asyik membuli je. Bila dah jauh baru nak terkenang-kenang. Dah suka tak mau mengaku, ego memanjang. Tapi, kita tetap suka jugak! hehehehe, Jom tonton online melalui link berikut okey...

Love You Mr. Arrogant Episode 10

Terlepas episode lain? Jom ke Tonton Online Love You Mr Arrogant Full Episode


Love You Mr Arrogant E10 by Pencuridrama

10 Oct 2013

Love You Mr Arrogant Episode 9

Assalamualaikumm..

Love You Mr Arrogant. Episode 9


Hahahaha, asyik nak tergelak je tau tengok Irham dengan Zaara ni. Dahla Zaara mulut macam bertih jagung, ada je benda yang dia nak bersoal jawab dengan Irham. Ada je benda yang dia nak berbalah dengan Irham.Pot pet pot pet je.. Irham pulak tak habis-habis nak mengusik.. Sebijik cam perangai aku rupanya Zaara ni, kekekkeke. Sweet je kan bila Irham bawak Zaara balik kampung untuk berurut.

Jom tonton melalui link berikut ye

Love You Mr. Arrogant Episode 9


Love You Mr. Arrogant - Episode 9 by Fazley Ismail