Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Sinopsis Love You Mr Arrogant. Show all posts
Showing posts with label Sinopsis Love You Mr Arrogant. Show all posts

25 Sep 2013

Love You Mr. Arrogant Episode 1

Assalamualaikum..


Love You Mr. Arrogant Episode 1 | Drama yang diadaptasi dari novel Love You Mr. Arrogant ini sudah pun memulakan episod pertamanya lewat petang tadi. Bersiaran menerusi Slot Akasia TV3 ini nampaknya begitu menarik hati untuk terus diikuti..

Bermula dengan kemalangan kecil antara Zaara Amirah dan Zafriel Irham yang mana Irham menuntut ganti rugi sebanyak RM5000. Pheww, mamat berlagak ni memang betul muka berlagak. Zaara pulak takde pilihan terpaksa bagi telefon bimbit dia sendiri sebagai cagaran sebab tak mampu nak bayar segera. Comel plus kelakar giler masa Zaara melepaskan marah dia pada bisnes kad si Zafriel Irham. Hahahaha,

Tempoh sebulan yang diberi masih tidak mampu buat Zaara. Kesian dia tau, ada ke patut Irham sms ibu Zaara bagitahu yang Zaara sedang mengandung anak dia. Gila Kau si Irham ni! Manalah tak mengamuk Zaara bila dapat tahu. Apa lagi terus la dia serang pejabat Irham. Yeah, di sinilah bermula segalanya nanti bila Tan Sri Zahir memberi kata dua kepada anak lelakinya itu samaada berkahwin dengan Zaara ataupun Sherry.

Gandingan Azlee Khairi dan Zara Zya

Semart pulak bila tengok si Faizal aka mamat psiko ni. Camne la kita nak benci kat dia kalau dia hensem ni. Alahai....  Best kan, best kan... Kena tunggu la esok pulak.. Yuhuu..  Selamat menonton,

Love You Mr. Arrogant Episode 1


Love You Mr Arrogant E01

 "Janganlah engkau membunuh hati dengan banyak makan dan tidur. Sesungguhnya hati akan mati bagaikan tanaman jika tergenang air."