Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Profile Syarikat Powergold.Biz. Show all posts
Showing posts with label Profile Syarikat Powergold.Biz. Show all posts

5 Mar 2016

Profile Syarikat Powergold Dot Biz

Assalamualaikum..

Kerapkali dengar atau terbaca berkenaan Emas Powergold?? Famous betul Powergold sekarang ni kan. Jom baca kat bawah ni sedikit info tentang syarikat... boleh take noteπŸ‘‡


Profil Syarikat

πŸ“ Powergold Dot Biz Sdn. Bhd. (1036711-K)

πŸ“ No.768, Jalan Bukit Awi, 09000 Kulim, Kedah

πŸ“ 100% milik bumiputera yang telah lama berkecimpungan dlm industri perniagaan emas selama 11 tahun.

πŸ“ Syarikat terlibat dalam menghasilkan produk barangan emas, jualan runcit dan borong dan belian barangan emas terpakai.

πŸ“ Selari dengan perkembangan dan kenaikan harga emas mendadak sejak 5 tahun kebelakangan ini maka pihak Syarikat merasakan sudah sampai masa untuk membuka peluang kepada masyarakat untuk memanfaatkan keadaan ini dan seterusnya menjadikan ia sebagai suatu perniagaan yang menguntungkan baik secara ONLINE mahupun OFFLINE.

πŸ“ Anak syarikat milik pembekal emas Amethyst Gold Creation Sdn. Bhd. (951063-K)

πŸ“ Pengurusan & Pentadbiran
CEO~ En. Azrul
COO~ En. Takiyuddin

πŸ“ Produk syarikat
1⃣ Produk kesihatan
2⃣ Emas 916 - barang-barang kemas perhiasan
3⃣ Emas 999
πŸ‘‰ goldbar dlm nilai 1g, 5g, 10g, 20g, 50g, 100g, 500g
πŸ‘‰ dinar dlm nilai 1/4 dinar (1.06g), 1 dinar (4.25g), 2 dinar (8.5g)

*Syarikat ni menjalankan perniagaan jual beli emas tulen. Powergold tak terlibat dalam pelaburan emas ye. Kami beli emas, kami dapat emas fizikal tu. Jadi, tak perlu ragu-ragu.
Terima kasih kerana membaca. I LOVE POWERGOLD!

Ops.. terlupa pulak. Sape nak beli emas murah, boleh msg/whatsapp kami ye 0125466547 / 0175040585