Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Peperiksaan UPSR. Show all posts
Showing posts with label Peperiksaan UPSR. Show all posts

8 Sep 2013

Segmen Ayu : UPSR oh UPSR

Assalamualaikum..

jangan segan-segan, klik je untuk join 
Nak join segmen dari Cikgu Ayu ni. Maaflah cikgu, baru ni berkesempatan walaupun beliau ada jemput aritu. Segmen mudah dari beliau.. awab soalan je pun. hehehe, terpaksa mengimbau kenangan UPSR daku nampaknya.. (Alahai, lama sangat dah tinggalkan zaman sekolah rendah tu nampaknya -terpaksa mengira dengan jari nak ingat balik) hehehehe,

Ni ler soalan cikgu Ayu soh jawab, kalau tak jawab kang kena rotan pulak. kekekeke..

Soalan 1 : Tahun UPSR daku dulu ------> 1999

Soalan 2 : Keputusan UPSR ------> Alhamdulillah 5A

Soalan 3 : Subjek yang paling disukai -----> erm, BM Penulisan kot =)

Semoga cikgu Ayu tenang-tenang menguruskan perjalanan peperiksaan UPSR nanti. Untuk adik-adik yang bakal menduduki UPSR, all the best.. semoga berjaya dengan cemerlang. Okey,

Jom ramai-ramai join. Klik je banner atas tu tau. Segmen tamat 13 September 2013 jam 10 malam eh.. Ada masa lagi tu.