Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Lagu Tema Love You Mr. Arrogant. Show all posts
Showing posts with label Lagu Tema Love You Mr. Arrogant. Show all posts

4 Oct 2013

Fenomena Love You Mr Arrogant

Assalamualaikum..

Fenomena Love You Mr. Arrogant | Salam Jumaat yang indah untuk semua teman, sahabat dan tersayangku sekalian..


Drama Love You Mr Arrogant, sebuah drama yang menyatukan hati Zafriel Irham dan Zaara Amirah. Drama yang mencetuskan fenomena bukan setakat di kaca tv malah di ruangan-ruangan media sosial. Awak peminat dan pengikut setia cerita ni? Okey, kita sama... Nak tau lebih lanjut drama ni berkisar tentang apa, boleh klik SINI

Dah jatuh hati dan hati dah terikat dengan drama best ni. Jatuh hati dengan Irham yang dah tentu-tentunya Arrogant berlagak ego tak ingat dunia tapi masih punya sekeping hati yang sangat blues. Cehh, blues pulak dah. kahkahkah. Tapi serius, cerita ni sarat dengan nilai kasih sayang dan nampak real tak dibuat-buat especially lakonan si Zaara tu. Kita suka! kita suka! Zaara yang gedik, Zaara yang comel, Zaara yang suka melawan, Zaara yang suka menjawab... Sama macam kita laaa. kekekkeke

Baru je sampai episod 6, jadi masih awal lagi. Sape-sape yang dah ketinggalan boleh ler klik SINI untuk tonton online eh. Jangan risau, drama ni dah melekat kat ramai hati mereka di luar sana... Dengan lagu tema yang sayu, owh melting! Lagu apa? jom dengar kat SINI (best lagu dia..)

Drama Love You Mr. Arrogant Slot Akasia TV3 (Isnin-Khamis jam 7malam).. Semoga terhibur!

29 Sep 2013

Lagu Tema Love You Mr. Arrogant -Tetap Menanti (Nomad)

Assalamualaikum..

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagiaku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir

Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untuk mengerti
Tapi semua itu ku yang merindukan
Kan ku hapus semua menjadi indah

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang mmebawa dalam hatiku
Bagai mata yang terpejam
Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu





"Dalam hati mereka terdapat penyakit (syak dan hasad dengki), oleh itu Allah tambahkan lagi penyakit itu kepada mereka; dan mereka pula akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya, disebabkan mereka berdusta."
-Al-baqarah:10