Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Gwiyomi. Show all posts
Showing posts with label Gwiyomi. Show all posts

6 May 2013

Gwiyomi Comel Versi Siti Nurhaliza

Assalamualaikum..

Beberapa hari lepas dah terpapar video Gwiyomi versi Datuk Siti Nurhaliza.. Pewittt, serius memang comel. Banyak-banyak gwiyomi yang dah pernah ditengok Gwiyomi Datuk Siti yang aku rasa paling cute walaupun dalam suasana yang sangat santai. Lagi comel dari Wawa Zainal dan Nora Danish tau :)



Haa, yang kat bawah ni pun aku suka juga.. Rasa tenang, comel je tanpa rasa dibuat-buat. Nampak real kemanjaan tu tau.. kekekeke, kemain aku punya manja tu kan :) Yelah, nak buat sendiri tak pandai. Tengok orang punya pun dah cukup comel pada aku..



Haaa, yang bawah lagi ni lagi best.... layan...



Dah, dah jangan nak comel-comel sangat.. pi ngaji cepat :)

18 Apr 2013

Gwiyomi Yang Comel

Assalamualaikum..

Dah beberapa hari ni asyik dok layan gwiyomi je tapi sampai la ni tak hafal-hafal pun step dia. kekekeke, asal dah taksub sangat ke dengan Gwiyomi tu?? hahahaha, idak la. saje suka suka tengok. Sekali dua tengok alahai comelnya, dua tiga kali tengok eh macam gedik pulak. tapi tengok banyak-banyak kali okey je kot. kekeke, tapi dalam banyak-banyak yang ditengok, ada satu yang paling best mencuit hati..

Comey giler, terkekek-kekek aku dengan adik-adik ketawa. Cayalah :) Jom layan Gwiyomi versi FizGraphic kat bawah ni.  Comey la apit =) terserlah kegedikan itu. Hahaha, aku gurau je.

Jom berGwiyomi bersama

video

sumber