Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Giveaway. Show all posts

7 Feb 2014

Mini Giveaway Novel Oh Novel

Mini Giveaway Novel Oh Novel |

Assalamualaikum..
Nak menang novel bertajuk MISS & MRS ni dari Cik Akak?? Jom, klik je banner atas ni ye.. Mana tau rezeki nak dapat novel baru kan, 


4 Feb 2014

IntaNBerlian Mega Giveaway 2014

IntaNBerlian Mega Giveaway 2014 |

Assalamualaikum..
Nampak ramainya blogger join IntaNBerlian Mega Giveaway 2014 ni, jadi nak jugaklah jadi salah seorang peserta. Mana tau ada rezeki terlekat ke nanti kan.. Jomlah, klik je banner kalau nak join ye.
Sponsor-sponsor hebat yang menaja GA ni :


Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida |

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

14 Jan 2014

GA Pertama 2014 PariPariPutih

GA Pertama 2014 PariPariPutih |

Assalamualaikum..

Permulaan tahun 2014 ni, nak join Terbaru GA yang dah pun dilancarkan oleh PariPariPutih. Diberi nama GA Pertama 2014 PariPariPutih. (asal macam skema je ayat daku ni wehh?) hehehe, Haa hadiah pun macam best je, macam menarik je. Jadi pe lagi. Jom klik je banner kat bawah tu sat gi untuk join eh.

Nampak t-shirt yang deme semua pakai tu?? Pergggh, jeles pulak daku tengok. Ekceli memang dari dulu dah jreles pun. Jeles sebab tak pernah sekali pun aku dapat masuk dalam gambar-gambar bersama tuan punya blog PariPariPutih ni. Dah la blog beliau happening, dapat pulak geng-geng yang confirm la happening jugak. Teringin wehh nak bersama-sama mereka beraksi. Cewahhh, ayat kemain. Tapi sungguh, tak rugi mengenali PariPariPutih dan geng-geng mafia beliau ni sebab depa memang best!! Kekekeke,

Haa, berbalik pada GA yang beliau anjurkan ni, masih punya masa lagi untuk korang join. Akan berakhir 07 Februari 2014 jam 12pm. Then slow-slow buat lah. Tapi jangan pulak sampai terlupa (selalu sangat jadi kat aku, last minit langsung terlupa).

Nak tau syarat-syarat penyertaan, mohon lawati GA Pertama 2014 PariPariPutih atau klik je banner kat atas tu nanti ye. All the best untuk semua, Jom kita support kawan-kawan kita. Yang pastinya Sharing is Caring, and I Love U more Than U Think.

8 Dec 2013

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

As-Salam


Top Referal 
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D

Random
Cash RM50 x 5
Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

4 Dec 2013

Random Giveaway RM50 Tunai Oleh HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum..

Random Giveaway RM50 Tunai Oleh HASRULHASSAN.COM |

Tuan HasrulHassan kata rezeki jangan lupa untuk dikongsi.. Jom turut serta mana tau rezeki untuk menang RM50 tunai =) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2013 nanti.
Semoga berjaya untuk semua.


30 Nov 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Assalamualaikum..

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

21 Jul 2013

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya

Assalamualaikum..

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

Nak menang duit Raya? Haa, join kita join contest ni. Mana tau ada rezeki dapat duit raya =)

contest mega raua Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!
Agak-agak korang berapa duit eh syiling atas ni??

Tekaan ku ------> RM 328.78

Contest ini akan tamat pada 5 Ogos 2013 jam 11.59 mlm. Penyertaan yang dihantar selepas time tu akan terus direject tanpa sebarang notis. Sebaiknya masukkan blog fuh.my, media-siber dan gempak.org kedalam bloglist awak-awak untuk mengetahui update terkini dan secara tak langsung dapat mengetahui info pelik-pelik serta isu terkini (Atas kerelaan hati)..

Hadiah menarik, gempak dan hebat pastinya menanti pemenang bertuah.
Terima kasih dan all the best untuk semua.. 
Jomlah kita mencuba. Mungkin ini rezeki awak-awak kan...


"Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.my, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanti.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrul, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net"