Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label F4. Show all posts
Showing posts with label F4. Show all posts

10 Sep 2013

Boys Over Flower

Assalamualaikum..


Boys Over Flower. Lately dalam seminggu dua ni tak tahu tetiba pulak boleh layan drama Korea Boys Over Flower ni. Drama yang diulang siar dekat KSB World. Drama yang pernah jadi fenomena sejak 2009 dulu. Aku bukanlah peminat drama-drama korea not even penggemar k-pop pun. Nak menghafal lagu-lagu korea lagi lah tak dapat. Sebab aku tak kenal pun artis-artis Korea ni... tapi drama ni buat aku rasa nak tengok je.

Walaupun mereka ni bajet-bajet comel dan poyo... aku tetap rasa drama ni banyak tinggalkan kesan dan sarat dengan mesej tersendiri. Serius, walaupun darjat tu yang membezakan kita... tapi darah yang mengalir dalam diri manusia tu tetap kaler merah kan.(lainlah darah mahsuri, yang tu kena tanya kerabat mahsuri lah jawabnya) hehe..


Owh, suka sangat tengok 4 jejaka F4 ni... Comey betul depa ni. Suka! Suka! Tapi aku tak kenal pun depa. hahaahaha, (Serius aku bukan peminat drama korea /k-pop ni). Oklah. Nak sambung tengok drama ni malam ni. Esok malam nak layan Pesta Bola Merdeka Malaysia vs Thailand pulak.



"Harta dan anak-anak adalah perhiasan kehidupan dunia tetapi amalan-amalan yang kekal lagi salih adalah lebih baik pahalanya di sisi Tuhanmu serta lebih baik untuk menjadi harapan."
-Surah al-Kahfi :46