Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Showing posts with label Download KL Gangster 2 Full Movie. Show all posts
Showing posts with label Download KL Gangster 2 Full Movie. Show all posts

3 Sep 2013

Download KL Gangster 2 Full Movie Punya Pasal

Assalamualaikum..


Semuanya gara-gara Download KL Gangster 2 Full Movie punya pasal.. Tak sangka carian untuk KL Gangster 2 kali ni memang betul-betul menjadi. Hampir 20K pageview dalam tempoh 4 hari. Maklumlah, blog ni hanya blog sekadar di pinggiran je.

Terima kasih lah kepada semua yang sudi datang singgah. Maaflah kalau niat korang datang sebab nak cari link yang ada full movie ni, aku takde. Even aku tak download dan tak tengok pun.


Klik untuk tumbesaran

Bukan kaki wayang, cuma sekadar meluahkan rasa kesian bilamana hasil kerja yang berjuta-juta tu sekelip mata je orang nak rompak. Tak adil lah pada mereka yang dah bekerja keras kan.. Tentang KL Gangster, serius aku tak tau. Tapi bila tengok thriller dia yang banyak tembak-tembak, pukul-pukul tu..... jawabnya memang aku tak tengok la. Even yang first pun aku tak tengok. Hehehe

Cetak rompak pun dah banyak maaa....



"If you do what you're always done, you'll get what you're always gotten."
-Tony Robbins