Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

31 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 25

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 25



Credit : Dtny

Tundukkan Playboy Itu Episod 24

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 23



Credit : Dtny

29 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 23

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 23



Credit : Dtny

26 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 22

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 22



Credit : Dtny

Tundukkan Playboy Itu Episod 21

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 21



Credit : Dtny

22 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 20

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 20



Credit : Dtny

Tundukkan Playboy Itu Episod 19

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 19



Credit : Dtny

18 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 18

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 18



Tundukkan Playboy Itu Episod 17

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 17



Credit : Dtny

15 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 16

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 16



Credit : Dtny

Tundukkan Playboy Itu Episod 15

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 15



Credit : Dtny

10 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 14

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 14



Credit : Dtny

Tundukkan Playboy Itu Episod 13

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 13



Credit : Dtny

9 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 12

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 12



Credit : Dtny

8 Mar 2016

Hadiah Harijadi Sarah

Assalamualaikum..

"Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan Sarah mama, Allah selamat kan kamu....."
Hadiah dari Maksu & CikNa
Alhamdulillah, 3minggu lalu Sarah dah pun setahun. Jom baca SINI. Mama lah orang yang paling happy sebab budak kecik ni dah besar! Hahaha, tapi saiz dia tetap kecik gitu jugak. Asal jumpa orang je, mesti tanya berapa bulan Sarah tu. Ramai yang terkejut bila mama bagitahu Sarah dah setahun. Kecik.. hihi,

Hadiah hari jadi? Ni la mama nak share sikit ni. Hadiah kecik je dari mama, memang kecik  dan ringan sangat. Sarah pun agaknya bukan paham pun kan. Takpelah, janji hadiah tu untuk masa depan budak Sarah ni. Memang tak berguna masa sekarang ni, tapi InsyaAllah berguna satu masa nanti.

Ni jelah yang mampu mama bagi untuk anak tercinta, almaklumlah mama ni penganggur kan. Takde income sendiri. Jadinya.. cukuplah 1gram1bulan. Cuma untuk hadiah harijadi Sarah ni mama upgrade sikit jadi 1gram syiling emas + 0.5gram syiling emas 999. (Buat tambahan koleksi sebab sebelum ni takde lagi syiling emas ni). Jadi total hadiah untuk Sarah adalah 1.5gram syiling emas.

Yang paling best, malam tu mama serah hadiah ni kat dia... suka betul dia nak pegang. Lagi best bila tidur pun tak mahu lepas. Hihi, anak emas betul Sarah ni. Okey, mama sayang awak ye Sarah! Semoga terus membesar dengan baik. InsyAllah tahun mendatang ada rezeki mama bagi besar lagi ye...

~takde alasan lagi sebenarnya untuk menyimpan emas ni. Mahal? Sekarang sekecik 0.5g tau. Bulan lepas mahal, minggu lepas mahal, semalam mahal, esok-esok lagi mahal! Ok, byeee..
Boleh 0125466547 kalau berminat nak beli emas murah harga kilang

Tundukkan Playboy Itu Episod 11

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 11


5 Mar 2016

Profile Syarikat Powergold Dot Biz

Assalamualaikum..

Kerapkali dengar atau terbaca berkenaan Emas Powergold?? Famous betul Powergold sekarang ni kan. Jom baca kat bawah ni sedikit info tentang syarikat... boleh take noteπŸ‘‡


Profil Syarikat

πŸ“ Powergold Dot Biz Sdn. Bhd. (1036711-K)

πŸ“ No.768, Jalan Bukit Awi, 09000 Kulim, Kedah

πŸ“ 100% milik bumiputera yang telah lama berkecimpungan dlm industri perniagaan emas selama 11 tahun.

πŸ“ Syarikat terlibat dalam menghasilkan produk barangan emas, jualan runcit dan borong dan belian barangan emas terpakai.

πŸ“ Selari dengan perkembangan dan kenaikan harga emas mendadak sejak 5 tahun kebelakangan ini maka pihak Syarikat merasakan sudah sampai masa untuk membuka peluang kepada masyarakat untuk memanfaatkan keadaan ini dan seterusnya menjadikan ia sebagai suatu perniagaan yang menguntungkan baik secara ONLINE mahupun OFFLINE.

πŸ“ Anak syarikat milik pembekal emas Amethyst Gold Creation Sdn. Bhd. (951063-K)

πŸ“ Pengurusan & Pentadbiran
CEO~ En. Azrul
COO~ En. Takiyuddin

πŸ“ Produk syarikat
1⃣ Produk kesihatan
2⃣ Emas 916 - barang-barang kemas perhiasan
3⃣ Emas 999
πŸ‘‰ goldbar dlm nilai 1g, 5g, 10g, 20g, 50g, 100g, 500g
πŸ‘‰ dinar dlm nilai 1/4 dinar (1.06g), 1 dinar (4.25g), 2 dinar (8.5g)

*Syarikat ni menjalankan perniagaan jual beli emas tulen. Powergold tak terlibat dalam pelaburan emas ye. Kami beli emas, kami dapat emas fizikal tu. Jadi, tak perlu ragu-ragu.
Terima kasih kerana membaca. I LOVE POWERGOLD!

Ops.. terlupa pulak. Sape nak beli emas murah, boleh msg/whatsapp kami ye 0125466547 / 0175040585

Tundukkan Playboy Itu Episod 10

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 10



Credit : Dtny

3 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 9

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 9



Credit : Dtny

Tundukkan Playboy Itu Episod 8

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 8


2 Mar 2016

Tundukkan Playboy Itu Episod 7

TUNDUKKAN PLAYBOY ITU EPISOD 7


Credit : Dtny