Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

4 Oct 2015

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA (Day 3)

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA (Day 3) |


Assalamualaikum..

Kalau ditanya kepada seorang surirumah apa perkara harian yang wajib dilakukan? Rasanya 1 kertas kajang ditulis depan belakang pun belum tentu cukup kan kalau nak cerita pasal rutin wajib ni. Lagi-lagi bagi mereka yang dah beranak pinak. Duduk rumah, rutin dia..... fuhh,
Dalam banyak-banyak benda perkara wajib yang tak leh lepas untuk dibuat setiap hari ialah bila menyiapkan my little princess. Sikecik ni seawal pagi papa dia pergi kerja dia dah berjaga. Bermakna kerja mama dia pun bermula. 

Menyiapkan air mandi Sarah dan lepastu Sarah pun mandi dengan bahagianya. Maklumlah budak kecik ni kalau bab mandi main air kemain suka. Heaven rasanya! Memandikan Sarah 3kali sehari, ni la benda yang wajib dilakukan setiap hari.

Yang benda lain-lain tu pun memang buat jugak tiap hari tapi kita cerita pasal Sarah sudah la. Hahaha, terima kasih sebab membaca. Ok, baiii 


No comments:

Post a Comment

Awak memang COMEL!
Terima Kasih