Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

6 Nov 2013

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 24

Assalamualaikum..

Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 24 |

Photo: Kepada peminat setia drama Love You Mr. Arrogant
, kalau korang nak chat / berbual-bual dengan pelakon utama drama ni, Azlee Khairi (Zafriel Irham) dan Zara Zya (Zaara Amirah) bolehlah set kan date korang..

Hari :: Khamis (7 November 2013)
Masa :: 5 pm - 6 pm
Di :: http://www.tv3.com.my/LYMA  -admin 1-
LIVE CHAT bersama AZLEE KHAIRI & ZARA ZYA
Sedih la episod kali ni. Sedih sangat tengok Zaara. Hebat betul ujian yang diterima dia kan. Dengan Irham yang seolah-olah mula tak percayakan dia. Dengan Saffiya yang masih lagi mencintai Irham. Dengan Sherry yang mula nak baik-baik dengan mama Irham.. Aduhhh,

Zaara mengandung dan terpaksa buat perjanjian demi nak menyenangkan hati ibu mertua yang sememangnya bencikan dia. Terharu dengan kebaikan hati Zaara, bersabarlah..

Jom Tonton Online Love You Mr. Arrogant Episode 24 melalui link dibawah berikut eh.

Love You Mr. Arrogant Episode 24


Love You Mr Arrogant E24 by DramaMelayu

Terlepas episod yang sebelumnya? Jom..

6 comments:

  1. mmg layan la citer ni.. hahaha.. x sabar tggu episod akhir.. hehe

    ReplyDelete
  2. huhu memang sedihlah episod 24 ni......tapi zara tabah menghadapi semua ujian..

    ReplyDelete
  3. oo ni ka Mr arrogant yg disebut2 tu?ingat drama apa..hero ni memang style..berlakon mesti ada makan,bawak keta besaq hehehe

    ReplyDelete
  4. ada orang menangis tengok cerita ni...

    ReplyDelete
  5. SAYA TENGOK GITU-GITU JE.. TAK LAYAN SANGAT..

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih