Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

22 Nov 2013

Dapat Setengah Juta

Assalamualaikum..

Salam Jumaat untuk semua tersayangku... Jumaat yang indah lagi mempersonakan. Angin bertiup lembut, pagi-pagi hujan mencurah membasahi bumi. Its perfect day walau punchcard ku merah hari ni. Lewat 3minit, hujan maaa.. mana boleh tahan. hehehehee,

Alhamdulillah, syukur. Terima kasih kepada semua yang ada, semua yang sudi bersama ku susah senang, terima kasih banyak-banyak. Walau perkembangan ku lambat, tapi u guys tetap ada sudi datang rumah ni. Thanks.

Statistik sehingga jam 10pagi tadi yang sempat di printscreen.. poyo je kan aku ni, nak jugak sebut 'juta' tu.. kekekeke.



Orang lain dah jauh ke depan, aku baru nak belajar berenang. Takpelah, slow tapi tetap steady dan sihat selalu. Tu je yang aku harapkan.. thanks awak-awak semua...

Kenapa ayat aku berterabur hari ni ye?? Errm, perut lapar kot. Bye..


17 comments:

  1. bakal jutawan ni... tahniah...akk ngesot jek yg mampu... hehehe

    ReplyDelete
  2. fae belum lagi samppai ke tahap tu hehe

    ReplyDelete
  3. wah tahniah baby, lapar ke? gi makan cepat nanti perut masuk angin pula, jangan dibiarkan kosong perut tu yer...

    ReplyDelete
  4. waaaa....
    riban riban pv/day
    power ni ..huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniah BC..Dah sampai o.5 juta...moga terus berjaya k...

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. semoga terus berjaya.. aamiin. :)

    ReplyDelete
  7. dah maju... 5k-6k per day mmg membanggakan... keep it up...

    p/s: masih menanti jawapan dan respon... hmmm

    ReplyDelete
  8. tak mampu nk dpt pv 1000 sehari..T__T

    ReplyDelete
  9. salam..baby aima :)

    fuhhh..byk nyer traffik...memang bole dibanggakn..tahniah baby aima :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah...kisah2 sensasi semasa pasti menaikkan visitor dan pv. Teruskan!
    Berwajah baru skrang ni, menarik...besau header tu...hehe
    Oh! Dah hilang Relaks Minda dr bloglist rupanya... :)

    ReplyDelete
  11. Bukan dah hilang, dah tukar posisi rupanya. Mana layak dok kat sifu2 tu...baru tumbuh gigi 2 batang ler :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah.. Jauh sgt lagi nak kejar dia.. Huhu

    ReplyDelete
  13. wah mmg terbaiklah .... done nuffnang kat sini yer !

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih