Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3 Sep 2013

Download KL Gangster 2 Full Movie Punya Pasal

Assalamualaikum..


Semuanya gara-gara Download KL Gangster 2 Full Movie punya pasal.. Tak sangka carian untuk KL Gangster 2 kali ni memang betul-betul menjadi. Hampir 20K pageview dalam tempoh 4 hari. Maklumlah, blog ni hanya blog sekadar di pinggiran je.

Terima kasih lah kepada semua yang sudi datang singgah. Maaflah kalau niat korang datang sebab nak cari link yang ada full movie ni, aku takde. Even aku tak download dan tak tengok pun.


Klik untuk tumbesaran

Bukan kaki wayang, cuma sekadar meluahkan rasa kesian bilamana hasil kerja yang berjuta-juta tu sekelip mata je orang nak rompak. Tak adil lah pada mereka yang dah bekerja keras kan.. Tentang KL Gangster, serius aku tak tau. Tapi bila tengok thriller dia yang banyak tembak-tembak, pukul-pukul tu..... jawabnya memang aku tak tengok la. Even yang first pun aku tak tengok. Hehehe

Cetak rompak pun dah banyak maaa....



"If you do what you're always done, you'll get what you're always gotten."
-Tony Robbins

8 comments:

  1. bnyak tu 4hari 20k..
    mmg menjadi marketing KL Gangster nie..

    ReplyDelete
  2. kdg2 memang kita tak jangak entry biasa leh wat org teruja ...

    ReplyDelete
  3. mujurlah bkn citer mat saleh kalau tak nk dload jugak lah...ehe :p

    ReplyDelete
  4. Wah! Berjaya nampaknya permainan SEO, Tahniah!

    ReplyDelete
  5. Yahoo! mmg trending KL Gangster 2.. pandai ngan SEO mmg tinggi la aima..^___^

    ReplyDelete
  6. diharap kita tak support utk tgk yg cetak rompak..kalau boleh lah...kalau tak boleh nak wat camne kan....mentaliti masyarakat dah sampai masa kena tukar...yg menggunakan software cracked, movie pirate semua kena tolak buang...tu adalah harta intelek...walaupun zahirnya tak nampak mcm kita mencuri...kita tetap sudah berlaku zalim ke atas org yg mempunyai hak copyright tu...

    zaman sekarang dah mudah...software ada alternatif kalau tak mampu nak pakai yg berlesen....sama jugak macam movie...kalau tak mampu tgu je lah main kat TV hari raya 2,3 tahun akan datang...wakakkakaa

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih