Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 9

Assalamualaikum..

Salam Jumaat penghulu segala hari..


Slot Zehra TV3 Sebenarnya Saya Isteri Dia sekali lagi bakal menemui anda di kaca tv malam ini. Drama bersiri yang kini akan memasuki episode 9 masih lagi memaparkan jalan cerita dan babak-babak menarik antara Syaf dan Firash.

Jangan lupa menonton Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 9 malam ini di saluran tv3 bermula 9malam. Terlepas menonton? takpe, boleh tonton online di tonton.com.my atau boleh klik link bawah ni Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 9





6 comments:

duniafana said...

layannn ooo cita ni

Asyikin hmr's said...

takde pun ep 9 =(

Asyikin hmr's said...

takde pun ep 9 =(

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Aima..ingat lagi tak aima tnya, "adakah tidak layak digelar blogger kalau tidak tahu edit blog?"

Lana dah jawab di ruang komen entry sama tu ea aima..jwpn mcm, mereng2 skit,hehehe, tpi, itu cuma pndgn lana la, ^_^

PakcikLie PCL said...

assalamualaikum BC.. malam minggu tak jln jauh mana2 tu yg pcl bw sampai ke sini je..

che'pi said...

kita minat sungguh heroin dia.. tp tak berkesempatan layan... hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
.Blog Edited By SilenceBlogz | Blog Owner BabyAimaComel | Proudly Powered By Blogger.com