Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 8

Assalamualaikum..


Drama bersiri yang masih menjadi bualan dan perhatian ramai, Sebenarnya Saya Isteri Dia memasuki Episode 8 minggu ni. Masih lagi lucu dan mencuit hati.

Kisah Syaf yang terpaksa bertukar kerja ke Kerteh Terengganu dimana menemukan dia dengan Hakimi, sepupu Firash yan ditemuinya di kampug tempoh hari. Firash pula menolak tawaran praktikal di sebuah syarikat gergasi setelah mengetahui syarikat itu milik papa kandungnya. Paling tak di sangka oleh mereka bertiga yang akhirnya mereka bekerjasama dibawah satu bumbung. Hehehehe, comel..... suka! suka!

Terlepas menonton malam tadi? Jom tonton online klik je link bawah ni :



6 comments:

AiSyA LiEzA said...

ahaks.. suka gax tgk cite nih xD

Tinta Lana said...

Baby, percaya tak, lana satu episod pun tak sempat tgk lagi?hik3 :D

Tinta Lana said...

Aimaaaaaa, berderet komennya,hahaha, Tq aima, tq very2 much much much,hihihi :D

hainom OKje said...

Tenggelam timbul...Jap tengok kenapa tidak hehe

Kesuma Angsana said...

kalau sempat tgk, tidak terlepas juga hehehe

hazwan hairy said...

tak pernah follow cita ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
.Blog Edited By SilenceBlogz | Blog Owner BabyAimaComel | Proudly Powered By Blogger.com