Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

1 Jun 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 8

Assalamualaikum..


Drama bersiri yang masih menjadi bualan dan perhatian ramai, Sebenarnya Saya Isteri Dia memasuki Episode 8 minggu ni. Masih lagi lucu dan mencuit hati.

Kisah Syaf yang terpaksa bertukar kerja ke Kerteh Terengganu dimana menemukan dia dengan Hakimi, sepupu Firash yan ditemuinya di kampug tempoh hari. Firash pula menolak tawaran praktikal di sebuah syarikat gergasi setelah mengetahui syarikat itu milik papa kandungnya. Paling tak di sangka oleh mereka bertiga yang akhirnya mereka bekerjasama dibawah satu bumbung. Hehehehe, comel..... suka! suka!

Terlepas menonton malam tadi? Jom tonton online klik je link bawah ni :


6 comments:

  1. ahaks.. suka gax tgk cite nih xD

    ReplyDelete
  2. Baby, percaya tak, lana satu episod pun tak sempat tgk lagi?hik3 :D

    ReplyDelete
  3. Aimaaaaaa, berderet komennya,hahaha, Tq aima, tq very2 much much much,hihihi :D

    ReplyDelete
  4. Tenggelam timbul...Jap tengok kenapa tidak hehe

    ReplyDelete
  5. kalau sempat tgk, tidak terlepas juga hehehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah follow cita ni..hehe

    ReplyDelete

Awak-awak semua memang comel
terima kasih, baby sayang awak