Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 10

Assalamualaikum..


Kisah Syaf dan Firash semakin ke penghujung. Memasuki Episode 10 malam tadi, alahai.. romantiknya abang Firash ni =)  "Sape tak sayang bini oiiii" sweetnya... Firash mula menunjukkan rasa kasih dan sayangnya terhadap isterinya, siapa lagi kalau bukan Syaf. Bercuti berseronok bersama.. owh, kelakar sebab Syaf siap bermimpi di siang hari. kahkahkah :)

Niat dan perbuatan jahat Rania terhadap Firash akhirnya memakan diri sendiri bila akhirnya dia yang ditangkap bersama dua orang lelaki upahannya oleh Jabatan Agama Islam. Rancangan jahatnya mahu memeragkap Firash nampaknya tidak terkesan. Bak kata Firash -"What You give, You get back"  Sungguh padan muka. Buat lagi cara kotor tu.


Penghujung Episode 10 Sebenarnya Saya Isteri Dia ni Firash meluahkan rasa hatinya walaupun hanya sekadar berbahasa... Jom tonton drama ni. Boleh klik je link kat atas ni =)

Haa, jangan lupa tonton drama romantik + komedi ni ye. Terlepas menonton episod-episod yang lalu? Boleh mengikuti melalui link-link berikut




5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sangat sweet...akak melting jer tengok...he he he...

Syazana Zainn said...

padan muka rania kan
tapi rania kan kata nak sebarkan video tu huhu

habislah firash nnt. huhu

Juliet ❤ said...

TAGGED http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/06/my-1st-giveaway-by-hathirah.html

Waalid5035 ™ said...

Isteri waalid baru je khatam novel tu...semangat jugak tengok dia baca..best ke cter dia?huhu..

jaakechik said...

citer pebret jaa ni baby comel....hihi... betul2 addict ngn citer ni tau..best sgt2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
.Blog Edited By SilenceBlogz | Blog Owner BabyAimaComel | Proudly Powered By Blogger.com