Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

6 Apr 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 2

Assalamualaikum..

Hai selamat berhujung minggu semua. Ahha, malam tadi layan drama bersiri Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 2. Masih best lagi. Best, menarik dan suka..

google image

Episod 2 malam tadi agak sedih jugaklah. Yelah, konflik yang berlaku di antara Farish dan Firash bila mama mereka Datin Farizah paksa Firash berkahwin dengan Syaf. Pedas je ayat-ayat yang keluar dari mulut si abang ni tau, Farish. Suka betul cara mama mereka berdua mengendalikan situasi perang mulut adik beradik ni. Seriuously, sangat lembut dan menenangkan mama mereka ni. Lakonan yang baik pada aku. 

Firash pulak terpaksa la terima desakan mama mereka untuk berkhawin dengan Syaf demi menyelamatkan maruah keluarga. Dalam hati Firash tu macam-macam yang dia rasa. Malu sebab terpaksa kahwin dengan orang yang lagi tua 4tahun dari dia. Jatuh standard nanti katanya  Ahh, time ni la Farish si abang mula datang memujuk rayu bekas tunang sendiri.  Part ni aku suka. kekekeke.. 

Saat Firash nak terima nikahnya, alahai terima pulak berita buruk yang abang dia Farish kemalangan dan dalam keadaan tenat. Part ni sedih.... dan bersambung untuk episod akan datang iaitu minggu depan. sama-sama kita nantikannya eh =) 

Kalau nak tengok boleh ke link kat bawah ni eh ;




7 comments:

  1. masih belum tengok citer ni.novel pon xhabis bace sbb errr 'bohsan' kot...ekeke :p
    jgn marah aaaa :)

    ReplyDelete
  2. tak tengok tv plk semalam..mcm boleh layan jer nih.., pcl kureng sikit dgn citer2 tv...kecuali action movie..

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak tgk lagi...... kena tgk online lah nampaknya... itu pun kalau sempat.....

    ReplyDelete
  4. kalaulah ada tayang setiap hari kan best -.-

    ReplyDelete
  5. sy tengok juga drama ni... menunggu episod seterusnya... ^_^

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih