Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

27 Feb 2013

Silence Day of The Wednesday | U & I

Assalamualaikum..



26 comments:

  1. atotot comel, hehe teringat akan zaman kanak2 dulu kala,ihikss

    ReplyDelete
  2. manusia memang dilahirkan berpasangan

    ReplyDelete
  3. aaaa.... xda kaki, lari!!! hehe

    ReplyDelete
  4. alahai comel ^_^ kalo wat doodle gini mst lg comel hehe..
    aima bakat tpendam ke tu?? ^_^

    ReplyDelete
  5. olo comel... sape yg lukis tuu..?

    p/s: buat CAPD ni tak susah sebenarnya, cuma perlu rajin dan betul2 berdisiplin buat CAPD.. kalau terlewat pun, kena buat jgk, janji cukup 4 kali sehari.. :)

    ReplyDelete
  6. comelnya rambut yg pompuan tuh.. baby lukis sendiri ke tu?

    ReplyDelete
  7. singgah pagi...as salam...belum tiba lagi ke nombor yang baby comel nak follow me back...hehe

    ReplyDelete
  8. ha..ha... tentulah BC ngan pak we tu .... nampaknya dah dekat tu saat indah hehe

    ReplyDelete
  9. walaikumsalam u & me become = ume ^_^

    ReplyDelete
  10. Rambut katon lelaki tu, serupa mcm bentuk pokok yg lana lukis time belajo pendidikan seni,hahaha

    ReplyDelete
  11. Wssalam baby comel...wah2 kreatifnye, baby lukis ke 2?heee.chomel!

    ReplyDelete
  12. Hehe..comel..siapakah dia? hee..

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih