Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

14 Feb 2013

Rezeki Itu Dari Allah

Assalamualaikum..


Rezeki manusia yang berniaga biasanya Allah swt lorongkan melalui manusia atau bahasa lain Pelanggan yang biasanya manusia! Walau kita jual makanan kucing, tapi yang bayar kita adalah tuan kucing, tak kisahlah berapa banyak masalah kucing tersebut tetapi manusia tuannya lah yang bayar makanan kucing tersebut. Di sinilah yang saya selalu kongsi tentang The Power of Emotion (Elmu). Buat manusia lain gembira, lebih banyak gembira datang dalam hidup kita!  -DAO

~Salam Khamis, dan semoga terus bahagia.. Law of Vibration mengatakan kalau kita gembira, kita akan menarik lebih banyak kegembiraan. Dan kaya akan terus menarik kekayaan.. Jadi senyum dan berbahagialah kerana bahagia itu pilihan kita. Mulakan hari dengan senyuman..
Saya kaya dan berjaya! Anda kaya dan berjaya! Kita kaya dan berjaya!



9 comments:

  1. rezeki ada di mana2.kita yg kena usaha utk dapatkannya :)

    ReplyDelete
  2. semoga kita mendapat rahmatnya :) amin

    ReplyDelete
  3. Amin, semoga kita kaya dan berjaya...

    ReplyDelete
  4. Assalam, semoga kita selalu dikurniakan dengan kekayaan dan kegembiraan... ^_^

    Senyumlah untuk dunia!!!!

    ReplyDelete
  5. rezeki dtg dalam pelbagai bentuk...dan setiap org ada rezeki masing2....:)

    ReplyDelete
  6. tapi jangan terlalu gembira takut2 nanti berduka...thanks, peringatan untuk diri sendiri jugak

    ReplyDelete
  7. betul tu rezeki ada dimana2...yg penting kena rajin usaha dan pastikan halal, kan?

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Macam Law of Attraction ^_^

    Apa yang kita fikir, benda tu la yang akan dtg pda kita. Beza cepat ngan lambat je :)

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih