Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

25 Feb 2013

Permulaan Minggu Yang Tidak Sempurna

Assalamualaikum..

Salam ikhlas untuk semua. Erm hari ni pengalaman yang sukar aku gambarkan. Permulaan minggu yang tak begitu indah. Aku punchcard lewat hari ni. 8.22am. Seharusnya aku punchcard before 7.50 tapi tak pasal-pasal dekat 8setengah baru muncul muka aku yang tak comel ni. Sabar jelah..

Rekod bersih yang aku cuba tahan untuk tempoh sebulan ni tercalar akhirnya. owh sabar jelah.  Hari ni aku tersekat dalam kesesakan lalu lintas. Bayangkann lah. aku boleh tersangkut  lebih kurang 45minit. kereta pun gerak slow-slow je. sedih tension sakit jiwa semua ada.

Nak buat macamana. hari ni ramai orang yang nak ke Manjung serupa macam aku
 lambat. jammed yang sangat teruk. Aduhai.. nasiblah emosi aku agak terganggu sekejap je dan sekarang dah kembali normal seperti biasa..

Tolong doakan aku yang baik-baik je ye. thanks sahabat ku sekalian.. Moga terus ceria dan bahagia selalu wokey :)

19 comments:

  1. hari Isnin je sumua kalut..., dan ada yg buat2 kalut..hahah, utg pcl ofis dekat sangat dan tak tempuh jam.., semoga semuanya berjalan lancar..doakan utk BC juga.

    ReplyDelete
  2. hahhaa...Monday Blues melanda baby comel..
    Saya pun harap baby terus ceria!!!

    ReplyDelete
  3. biasalah bukan kita minta mcm tu. doiakn yg baik2 aje for u ye dear

    ReplyDelete
  4. Isnin memang macam tu kot....
    Sabar je la...
    Semoga hari ni baik2 je.... =D

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah...saya doakan yang terbaik buat awak...take care dear..

    ReplyDelete
  6. take care sygs.
    semoga semuanya baik2 saja~~

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Hari isnin memang hari kalut untuk semua org..tambah dgn yg monday blues.

    InsyaAllah aima, mood boleh dikawal..Semoga baik2 aje ea ^_^

    ReplyDelete
  8. alah tak per, baru skali lambat.itu pun bersebab kan.rasanya bos xmarah kottt...
    part jem ni sape2 pun mesti kene, lbh2 lg kalau kat bandar yg padat :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum baby...sabar je la yer...:)

    ReplyDelete
  10. konpem kena potong gaji sebab datang lewat.. hihihi

    ReplyDelete
  11. aik, jem kat mana?? dasat manjung skang yek... adoi...sabar je la ye aima

    ReplyDelete
  12. time masuk opis kul baper? alah 8.22 tu awal la tu....

    ReplyDelete
  13. mohon kalau dpatt gaji lebihh belanje kitee . hahaha .

    #dtgg lmbt dpt ggji lbih yea ?

    ReplyDelete
  14. sekarang jln raya kat mana2 pun sibuk...cam remy..hari2 nak menghadap jem ke airport tu.....

    ReplyDelete
  15. takpe... sekali sekala warna merah... ;)

    ReplyDelete
  16. have a nice day.... relax..bukan hari awak kot...

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete
  17. jemm di mana mana skrg ni kan.. bsabar ye

    ReplyDelete
  18. nasib baik kitorang punya punch card semua adjust sendiri..even masing2 datang kul 9 lebih, tapi kat punch card still sebelum pukul 8..:p

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih