Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

24 Feb 2013

Misi Bloglist By Cik Zara

Assalamualaikum..

Hai semua, petang-petang ni nak join segmen "Misi Bloglist By Cik Zara"  Terima kasih kepada teman blogger incik Harith Iskandar yang sudi tag babycomel ni. hehehe.. Sebenarnya Cik Zara, baby pun baru je follow awak. Jadi, selamat bersahabat & jom kita menjalin hubungan sedara ye =)

Nak join? Jom usap dia pelan-pelan okey :)

Syarat-syarat penyertaan? Alaa, mudah je.. Jom tengok bawah ni (yang dicopy paste dari entry cik zara tu)

Syarat Penyertaan 
 Follow blog Cik Zara
Like Page BlueYarnCrafting
Buat satu entry "Misi Bloglist By Cik Zara" 
Letak banner diatas dan link kan pada entry ini sahaja
 Tag dua orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
Copy paste link entry anda pada ruangan comment entry beliau tu ye

Hadiah
IsyaAllah semua yang join akan menjadi bloglist I
Tiga orang blogger bertuah akan di review

Jom meriahkan lagi misi ini!

Tarikh luput: 15/3/2013

Mangsa Tag adalah : Terarosa dan Bunga Angkasa
Haa, pe lagi. Jomlah kita ramai-ramai join. Come, tekan je banner atas tu ye. Dadaaa..

21 comments:

  1. selamat bersegmen..satg2 hery smpat nk join...arini ari segmen /ga sedunia..haha

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  3. Hehe. Adik beradik ke BC blogger yg menjadi mangsa tag tu?

    ReplyDelete
  4. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    dah follow sini dear :)

    sudi-sudilah ikot cik akak balik rumah :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen. gud luck ya baby comel!

    ReplyDelete
  6. Join :)

    http://schaazman.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  7. good luck ye...dari mangsa tag...hihi

    ReplyDelete
  8. hye..
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  9. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  10. http://tysakura.blogspot.com/2013/03/misi-bloglist-by-cik-zara.html
    br join:)

    ReplyDelete
  11. Bw dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  12. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih