Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3 Feb 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif!!! Give away


Assalamualaikum..

Segmen pertama untuk Februari 2013 =)

Segmen dari seorang sahabat blogger yang sangat ohsem.. Rajin tau incik Remy ni.. Beliau ni rajin jalan-jalan kat blog kawan-kawan. Sungguh! tak tipu...

moh ler kita.. kklik je untuk join okey 

Kawan-kawan.. mari kita meriahkan segmen beliau ni.. Hadiah-hadiah yang Ohsem bakal menanti katanya.. Rugi lah kalau tak join, mana tau ada rezeki kan.. Haa, jangan lupa okey.. Ramai jugak yang dah join tau =)

Tarikh akhir penyertaan segmen ni adalah pada 28 Februari dan akan ditutup pada 23:59 pm.
Terima Kasih semua :)


14 comments:

  1. anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-nasriz-fardisza.html

    ReplyDelete
  2. good luck. saya pun join gak.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  3. salam baby aima :)

    betul kata2 baby tu...semua org syg pd remy...

    kehadiran remy menceriakan blog2 di malaysia...:)

    semoga baby antara yg terpilih dpt hadiah dari remy nanti... :)

    ReplyDelete
  4. ada masa lagi kan ...gud luck BC.

    ReplyDelete
  5. baby...thanks so much!!!!!
    so sweet baby comel nie...insyaAllah...kalau dh tertulis rezeki baby...akan bertuah lah nanti.....

    ReplyDelete
  6. Emmmm selanat bersegmen ye BC...

    ReplyDelete
  7. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  8. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam datang dri segmen yang sama..done follow you..follow me kalo sudi..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  11. goodluck!! dr segmen yang sme :)

    ReplyDelete

Awak memang COMEL!
Terima Kasih